Els socis de Organizarse en el programa “Per fi no és dilluns” d’Onda Cero presentat per Jaime Cantizano

El 9 de febrer de 2019, amb motiu del Congrés AOPE a Madrid, van ser entrevistats els socis de Organizarse en el programa d’Onda Cero “Per fi no és dilluns” de Jaime Cantizano.

Us deixem el link de la pàgina on sota el títol “Com és un Congrés d’Organitzadors Professionals” podeu escoltar l’àudio de l’entrevista.

https://www.ondacero.es/programas/por-fin-no-es-lunes/podcast/como-es-un-congreso-de-organizadores-profesionales_201902095c5edf6c0cf2cdb074cb7ba3.html

Els professionals de l’ordre es reivindiquen: “Marie Kondo no ha inventat res” article de El Periódico

… “Marie Kondo no ha inventant l’ordre ni la professió d’organitzador professional”, ha ressaltat el president de l’Associació d’Organitzadors Professionals d’Espanya (AOPE), Albert Andrés i soci d’Organizarse…

… “Però, què genera el desordre? Albert Andrés opina que té el seu origen” en un procés d’acumulació per inclinació al passat i / o per por al futur “, mentre el seu soci i cofundador de AOPE, Rafael Gallardo, ha destacat que també es deu a la “societat capitalista, que ens obliga a comprar coses noves sense parar” ….

Aquestes són les aportacionesde el socis de Organizarse l’article d’El Periódico del 3 de febrer de el 2019. Us deixem el link per a qui vulgui llegir l’article sencer.

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20190203/marie-kondo-asociacion-organizadores-profesionales-espana-7283737

“Organitzadors professionals, el nou ofici que posa ordre en el teu caos” article ABC

El 27 de gener passat de 2019 el diari ABC va publicar un article en el qual està present Organizarse través dels seus socis, Albert Andrés i Rafael Gallardo, donant la seva opinió professional sobre l’augment de la visibilitat de l’Organitzador Professional. Us deixem el link de l’article perquè el pugueu llegir en detall.

https://www.abc.es/economia/abci-organizadores-profesionales-nuevo-oficio-pone-orden-caos-201901280222_noticia.html

12 TIPS PER A GENT DESORDENADA

Es la premisa clau de tots els experts: no acumulis, conserva només el que et fa feliç. Albert Andrés de Organizarse.es ens  diu que quantes més coses tinguem, més temps ens portarà ordenar-les, netegar-les, buscar-les… Llegir més

ORGANIZARSE Premiat amb el “Best Of Houzz” 2018

                                                         

Més de 40 milions d’usuaris únics al mes han decidit els professionals del disseny i la renovació de la llar guanyadors a Espanya i internacionalment.

Barcelona, 19 de gener de 2018 – ORGANIZARSE ha guanyat el premi “Best of Houzz Servei al client” en Houzz®, la plataforma capdavantera en disseny i renovació de la llar. La nostra empresa una de les pioneres a Espanya especialista en serveis d’Organització i Ordre en la llar ha estat triada pels més de 40 milions d’usuaris únics que visiten mensualment Houzz, inclosa la gran comunitat activa de professionals de Houzz que explica ja amb més d’un milió i mitjà d’empreses del sector de la construcció, el disseny i la renovació de la llar.

El premi “Best Of Houzz” s’atorga anualment i compta amb tres categories diferents: Disseny, Servei al client i Fotografia. Els guanyadors de la categoria ‘Disseny’ reben el guardó per ser els professionals amb els projectes millor valorats i populars segons els 40 milions d’usuaris mensuals de Houzz. El premi de la categoria ‘Servei al client’ s’atorga a aquells professionals que, entre altres factors, han rebut nombroses valoracions positives per part dels particulars per la gran qualitat dels serveis prestats als seus clients en 2017. Finalment, els fotògrafs especialitzats en arquitectura i disseny els treballs fotogràfics del qual van ser els més populars de Houzz en 2017 són premiats en la categoria de ‘Fotografia’. En reconeixement al compromís d’oferir sempre un servei satisfactori als seus clients, Houzz col·loca una insígnia identificativa en els perfils professionals dels guanyadors del premi “Best of Houzz 2018”. Aquestes insígnies mostren als particulars quins han estat els professionals de la llar millor valorats en cada categoria dins de Houzz.

“Ens sentim molt orgullosos d’atorgar el ‘Best of Houzz 2018’ als professionals amb major talent i compromís amb els particulars, entre els quals destaca ORGANIZARSE. Totes les empreses guanyadores del premi han estat triades per la nostra gran comunitat de particulars i entusiastes del disseny que, gràcies a la comunitat professional, han pogut completar amb èxit els seus projectes de renovació i decoració de la llar”, afirma Lliça Hausman, vicepresidenta del departament de vendes i màrqueting de Houzz.

Segueix a ORGANIZARSE en Houzz https://www.houzz.es/pro/organizarse/organizarse

RAFAEL GALLARDO A XIP-TV DESEMBRE 2017

 

Participació de Rafael Gallardo, co-fundador d’Organitzarse, al programa “Ben trobats” de la Xarxa de televisions locals Xip-Tv, en el qual es va parlar de consum responsable en Nadal.

Volver pagina de noticias