ORGANIZARSE Premiat amb el “Best Of Houzz” 2018

                                                         

Més de 40 milions d’usuaris únics al mes han decidit els professionals del disseny i la renovació de la llar guanyadors a Espanya i internacionalment.

Barcelona, 19 de gener de 2018 – ORGANIZARSE ha guanyat el premi “Best of Houzz Servei al client” en Houzz®, la plataforma capdavantera en disseny i renovació de la llar. La nostra empresa una de les pioneres a Espanya especialista en serveis d’Organització i Ordre en la llar ha estat triada pels més de 40 milions d’usuaris únics que visiten mensualment Houzz, inclosa la gran comunitat activa de professionals de Houzz que explica ja amb més d’un milió i mitjà d’empreses del sector de la construcció, el disseny i la renovació de la llar.

El premi “Best Of Houzz” s’atorga anualment i compta amb tres categories diferents: Disseny, Servei al client i Fotografia. Els guanyadors de la categoria ‘Disseny’ reben el guardó per ser els professionals amb els projectes millor valorats i populars segons els 40 milions d’usuaris mensuals de Houzz. El premi de la categoria ‘Servei al client’ s’atorga a aquells professionals que, entre altres factors, han rebut nombroses valoracions positives per part dels particulars per la gran qualitat dels serveis prestats als seus clients en 2017. Finalment, els fotògrafs especialitzats en arquitectura i disseny els treballs fotogràfics del qual van ser els més populars de Houzz en 2017 són premiats en la categoria de ‘Fotografia’. En reconeixement al compromís d’oferir sempre un servei satisfactori als seus clients, Houzz col·loca una insígnia identificativa en els perfils professionals dels guanyadors del premi “Best of Houzz 2018”. Aquestes insígnies mostren als particulars quins han estat els professionals de la llar millor valorats en cada categoria dins de Houzz.

“Ens sentim molt orgullosos d’atorgar el ‘Best of Houzz 2018’ als professionals amb major talent i compromís amb els particulars, entre els quals destaca ORGANIZARSE. Totes les empreses guanyadores del premi han estat triades per la nostra gran comunitat de particulars i entusiastes del disseny que, gràcies a la comunitat professional, han pogut completar amb èxit els seus projectes de renovació i decoració de la llar”, afirma Lliça Hausman, vicepresidenta del departament de vendes i màrqueting de Houzz.

Segueix a ORGANIZARSE en Houzz https://www.houzz.es/pro/organizarse/organizarse